Zona
Depositphotos 289845244 s 2019

ŽIVJETI IZ ORIGINALNE POZICIJE - BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE USKORO

Pogledajte video. Postoji val, val života koja je najmoćnija sila, dar života i prirode. Sve što trebate je uskladiti se s njime. Napravite prvi korak, besplatno on line predavanje uživo, uskoro. Saznajte više.

Pogledajte video najavu:

Postoji val, val života. Taj val je najmoćnija sila i dar života i prirode. To je sila koja koja nas vodi u životu, vodi prema autentičnim realnostima, prema izvornoj životnoj poziciji. Samo život u toj poziciji donosi ispunjanje, blagostanje, radost i niz dobrobiti.

Svi učenici Tranceframing škole jako dobro znaju da je jedna od primarnih stvari uskladiti se s tim valom. Kada se uskladite s njime, on vas vodi u životu, generirajući sve ono što vam je potrebno. Val postoji, neovisno o vama, i vi ste ti koji se s njime trebate uskladiti i broditi na njemu kroz život. Da bi to mogli, vaš um mora biti utreniran, ali također trebate poznavati i zakonitosti i principe života s kojima trebate biti usklađeni i naravno, trebate ih trebate živjeti.

Glavno usmjerenje Tranceframing škole je upravo to učenje. 

Ovim putem, sa zadovoljstvom najavljujemo, da ćete svi vi koji želite živjeti iz svoje originalne pozicije, usklađeni s valom životne sile koja će vas voditi u životu, imati priliku prisustvovati besplatnom online predavanju uživo gdje ćete imati priliku upoznati se s ovim nevjerojatnim znanjima i donijeti odluku da uđete u proces sustavne edukacije. Pratite funky mem gdje će uskoro biti objavljene sve detaljne informacije i termini u vezi ovog on line predavanja.

Arhiva