Zona
Depositphotos 86049482 s 2019

RAZVIJTE SVOJE POTENCIJALE UZ CBT COACHING

Uloga coacha je da pomogne klijentu da dođe do odgovora na pitanja te pronađe najbolju metodu suočavanja s problemom i pronalaska odgovarajućeg rješenja na tom putu. Saznajte više.

Coaching je proces koji obuhvaća traženje najboljeg rješenja u nekom segmentu života. Uloga coacha je da pomogne klijentu da dođe do odgovora na pitanja te pronađe najbolju metodu suočavanja s problemom i pronalaska odgovarajućeg rješenja na tom putu. Coaching pruža mnoge koristi klijentima, poput poboljšanja međuljudskih odnosa i veza, povećane kreativnosti, veće uspješnosti u karijeri i poslovnom segmentu, ovisno na čemu je usmjeren fokus rada. Primjenom ovih tehnika se na efikasan način premošćuje jaz između pozicije gdje se nalazimo sada i gdje želimo biti, te se radom podiže razina samopouzdanja i prorađuju i uklanjaju nesigurnosti koje nas blokiraju na putu prema našem cilju. Također, benefit ovog rada je porast sposobnosti instinktivnog prepoznavanja prilika koje nam se pružaju i postizanje optimalnih rezultata u ostvarivanju ciljeva.

Neven Škrgatić autor je najbolje ocijenjenog tečaja u kategoriji CBT Coachinga na najvećoj svjetskoj online akademiji, Udemy.

Naučite više o CBT coachingu, kliknite ovdje

Za individualni coaching s Nevenom Škrgatićem obratite mu se:

 mob: 098 1635 227

 e mail: neven0706@gmail.com

(individualni coaching odvija se uživo ili putem skype -a ili zoom -a)

Arhiva