Zona
Fotolia 218839002 xs

PULA I POREČ - BESPLATNO OTVORENO PREDAVANJE

Ovo predavanje je za ljude koji žele postati majstorima svog života na način da ovladaju sa vrhunskim znanjima kako bi razvili svoj neograničen potencijal.

Upoznajte se sa najnovijim trendovima znanja koja vas dovode u poziciju da živite i funkcionirate iz svoje izvorne prirode „JA JESAM“.Ovo predavanje je za ljude koji žele postati majstorima svog života na način da ovladaju sa vrhunskim znanjima kako bi razvili svoj neograničen potencijal.

Jedna od bitnih komponenti kojom treba ovladati da bi se dogodila tranzicija do svoje izvorne prirode „JA JESAM“ je trans, poznavati njegovu funkcionalnosti te naučiti kako upravljati njime.

Sve što se događa u našem životu generira naše nesvjesno, a nesvjesno se isključivo aktivira u stanju transa. Prema podacima Američke asocijacije za kliničku hipnozu prosječan čovjek svakih 90 minuta spontano ulazi u stanje transa. No, kada uđemo u dublje poznavanje tematike transa većina ljudi je u konstantnom transu (vjerojatno svakih 90 min. mijenjaju stanje transa).

Iako većina misli da ako svjesnim umom promišljaju o nečemu i da će se samo na taj način dogoditi promjena, to je velika zabluda. Promjena nastupa isključivo onda kada nesvjesni um akceptira intenciju onoga što želimo promijeniti.

U svakom trenutku nalazimo se u točno određenom stanju transa, u petlji realnosti gdje iskušavamo sužene parametre. Sve to nije onako kako uistinu jest, već je onako kako mi to generiramo, iz trenutka u trenutak.

Na predavanju naučite zašto imate hrpu misli kroz dan, od kuda dolaze, te kako ostvariti poziciju potpune prisutnosti u trenutku ovdje i sada.

Iz ovog predavanja naučite što je u biti trans, te kako prepoznati da ste u toksičnom transu?

Vrlo je važno biti u poziciji da se izabere, svjesno.

Postoje isključivo dva stanja koja se mogu ostvariti: „BLISS ili PISS“ stanje. Ako nije razvijena sposobnost svjesnog izbora, velika je vjerojatnost da ćete imati „PISS“ stanje.

Naučite kako izaći iz „PISS“ stanja, jer ako želite upravljati svojim realnostima morate znati upravljati stanjima transa, a da bi to mogli prvo za početak potrebno je znanje.

Želite naučiti kako pokrenuti promjene u svome životu, te razviti svoje neograničene potencijale za koje niste niti znali da ih posjedujete, svakako se prijavite na besplatno otvoreno predavanje ANATOMIJE USPJEHA – program za razvoj osobnih i sistemskih potencijala.

Prvo predavanje započinje u Puli 22.10.2018. godine u 19:30 sati, u Hotelu Park Plaza Histria,

Verudela 17, Pula (dvorana Bianca) i u Poreču 23.10.2018. godine u 19i30 sati, u Obrtničkom domu, Partizanska 5A, Poreč, (I.kat – dvorana).

Voditelj programa je: Martina Ružić Bratović stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala

Za ovo predavanje POTREBNO SE JE PREDBILJEŽITI.

PREDBILJEŽBE TRAJU DO 20.10.2018.(subota)

Predbilježite se što prije, jer broj mjesta je ograničen.

Prijaviti se možete na e-mail adresu: anatomijauspjeha@gmail.com ili na broj telefona: 091/519 73 55.

Svojom predbilježbom (telefonski ili putem email) polaznik potvrđuje da je upoznat s pravilima i načinom obrade osobnih podataka u svrhu prisustvovanja predavanju, te istom dajete privolu da se Vaši podaci iz ove predbilježbe obrade i koriste za potrebe predavanja Anatomija uspjeha.

Kod predbilježbe e-mailom, molimo vas da ispunite dolje navedeno, napravite copy paste i pošaljite na gore navedenu e-mail adresu.

PREDMET: ANATOMIJA USPJEHA PREDAVANJE POREČ / PULA – PREDBILJEŽBA

IME I PREZIME:

BROJ MOBITELA:

Arhiva