Zona
Fotolia 130051019 s

BESPLATNI MASTERCLASS ONLINE "MOĆ VAŠE DUŠE"

Rezervirajte svoje mjesto. Jedino moć vaše duše može iscijeliti, nadvladati ograničenja vašeg života te aktivirati zakon privlačnosti. Moć duše nužno je razviti. Saznajte više.

BESPLATNI MASTERCLASS ONLINE

"MOĆ VAŠE DUŠE (kako je razviti i živjeti iz nje)

 POZIVNICA

Pogledajte video i saznajte više:   

    

             

Postoji primordijalna energija, najrafiniranija i najmoćnija energija cjelokupnog postojanja. Samo putem te energije možete živjeti život kakav želite, ispunjen svrhom i smislom.To je energija vaše duše.

JEDINO MOĆ VAŠE DUŠE MOŽE ISCIJELITI, NADVLADATI OGRANIČENJA VAŠEG ŽIVOTA TE SVJESNO UĆI U INTERAKCIJU SA ZAKONOM PRIVLAČNOSTI. OVO JE NEIZOSTAVNO ZNANJE ZA SVE VAS KOJI SUDJELUJETE U PROCESU SPIRITUALNE EVOLUCIJE.

BESPLATNI MASTERCLASS ONLINE – „MOĆ VAŠE DUŠE (kako je razviti i živjeti iz nje)“

Termin održavanja: 01. 06. 2023. (četvrtak) u 20 h. Predavanje će trajati oko 2 sata, ovisno o interakciji.

Predavač: Domagoj Matijević, osnivač Tranceframing škole, učitelj

Predavanje će se održati putem ZOOM aplikacije. Predavanje je besplatno.

ZA PREDAVANJE JE POTREBNO PREDBILJEŽITI SE.

Predbilježbe traju do četvrtka, 01. 06. 2023. do 15h

S obzirom da je broj mjesta ograničen, a interes jako velik, predlažemo vam da se predbilježite i tako rezervirate svoje mjesto što prije.

Predbilježiti se možete isključivo online (email).

Sve što trebate je ispuniti dolje navedeni obrazac, napraviti copy paste i poslati nam te podatke na e mail: tranceframing@gmail.com

PREDMET: BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE

IME I PREZIME:

GRAD / MJESTO:

DRŽAVA:

Nakon primitka vašeg e maila vrlo brzo poslati ćemo vam e mail s potvrdom vaše rezervacije s pristupnim ZOOM linkom i ostalim informacijama kako bi mogli prisustvovati predavanju.

SVE DOK NE PROBUDITE SVOJU DUŠU I DOK NJEZINA SVIJEST I ENERGIJA NE ISPUNI VAŠE TIJELO I SELF, PRIMORDIJALNA ENERGIJA VAM NIJE DOSTUPNA.

MOĆ DUŠE NE MOŽE SE KUPITI, NASLIJEDITI NITI ĆE VAM JE NETKO POKLONITI. ONA SE MORA AKTIVIRATI I RAZVITI, A ZA TO JE POTREBNO ZNANJE. DOBRO DOŠLI.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI: Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka, osobito osobnih podataka Korisnika s kojima se u svom redovitom poslovanju susreće, koristi ili prikuplja tvrtka In Optimum Sistem d.o.o., prilikom komunikacije s Korisnicima putem internet stranice www.funkymem.com. Kao pružatelj usluga internetske stranice www.funkymem.com. , In Optimum Sistem d.o.o. pridržava se svih zakonskih propisa s ciljem zaštite osobnih podataka Korisnika, posebice Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka od 27.04.2018. (NN 42/2018) te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.04.2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, poznatom pod nazivom GDPR uredba.

Arhiva