Arhiva zone

Dreamstime m 225487407

KAKO RAZVITI "OSOBNU MOĆ"

Razvoj osobne moći je proces pokušaja i pogrešaka, te pokušaja i uspjeha gdje identificiramo što nam je najosobnije te se okružujemo s izborima koji proizlazi iz naših stvarnih potreba i preferencija. Naučite više.

Dreamstime m 56913877

GDJE GUBITE ENERGIJU

Životnu energiju gubimo u svim segmentima koji su nam poznati: u odnosima, u poslu, u iluzijama uma, identifikacijama . Ipak, najviše energije gubimo kada nam je svjesnost zaglavljena u glavi. Pogledajte video, naučite više.

Dreamstime m 119833628

"LAGATI SEBI" - SKUP I OPASAN "SPORT"

Kada počne vjerovati u istinitost svojih misli i vjerovanja, kada netko počinje vjerovati u nešto izvan stvarnog iskustva, tada počinje lagati samom sebi. Naučite više.

Dreamstime m 123252031

BUDI VODA, PRIJATELJU MOJ

Pogledajte video lekciju. Svaki čovjek u sebi posjeduje iznimnu snagu i moć koju je potrebno razviti i primijeniti.  Ovo je vitalno znanje za ova teška vremena. Naučite više.

Dreamstime m 122732620

KOPRIVA - IZVOR ZDRAVLJA

Kopriva je jedna od najljekovitijih biljaka. Sve što trebate je ubrati i iskoristiti blagodati ove čudesne biljke. Pogledajte odličan video o koprivi.

Dreamstime m 9410469

NEPRIJATELJ NIKADA NE SPAVA

Ako ste naučeni stalno voditi bitke, tada ćete borbu konstantno privlačiti u svoj život, a s njome i sve više neprijatelja. Stalno ćete biti napadani i stalno ćete se morati braniti. Naučite više.

Dreamstime m 89065670

MEMORIJE I REALNOST

Kod većine, memorije su u temelju realnosti koju iskušavaju. Pohranjene su u elektromagnetskom polju koje okružuje, održava i koje je uzemljeno u tijelu koje je povezano s većim poljem svijesti od individualnog. Naučite više.