Screenshot%202015 12 30%2018.29.42

O nama

U vremenima promjenjive konstrukcije realnosti i akceleriranog programiranja uma, osobnu ekspanziju mogu ostvariti i integritet mogu očuvati isključivo oni koji imaju istinska znanja i oni koji konstantno, zdravo razumski, rade na razvoju svojeg uma.

FunkyMEM.com je portal namijenjen za ljude koji su otvoreni prema učenju, akceptiranju znanja i istinskog osobnoj ekspanziji.

Za sva pitanja u vezi FunkyMEM.com portala obratite nam se putem e-maila info@funkymem.com

Uvjeti korištenja

Dobro došli na portal tvrtke In Optimum sistem d.o.o. koja vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala FunkyMEM.

Korištenjem bilo kojeg dijela FunkyMEM portala i svih njegovih dijelova i pod stranica tvrtke In Optimum sistem d.o.o. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Niti jedan dio FunkyMEM portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Opis usluga

Portal FunkyMEM svojim posjetiteljima pruža mogućnost korištenja različitih sadržaja i usluga, a sukladno ovdje utvrđenim uvjetima.

Obveze korisnika pri korištenju portala FunkyMEM

In Optimum sistem d.o.o. ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. In Optimum sistem d.o.o. neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga portala FunkyMEM.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga portala FunkyMEM, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
  • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga portala FunkyMEM,
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

In Optimum sistem d.o.o. zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

In Optimum sistem d.o.o. zadržava pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke In Optimum sistem d.o.o. neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala FunkyMEM.

Autorska prava

Sadržaj na portalu FunkyMEM je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu tvrtke In Optimum sistem d.o.o. ili oglašivača. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti In Optimum sistem d.o.o. koristeći adresu info@funkymem.com

Sadržaj objavljen na portalu FunkyMEM smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom za usluge portala FunkyMEM korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom servisa portala FunkyMEM.

In Optimum sistem d.o.o. nikada i ni pod kojim uvjetima neće od korisnika tražiti korisničke podatke, a što se osobito odnosi na lozinku. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, In Optimum sistem d.o.o. može zatražiti e-mail adresu korisnika.

Korisnik je dužan odmah prijaviti FunkyMEM portalu neovlašteno korištenje svojeg accounta.

In Optimum sistem d.o.o. ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

In Optimum sistem d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na portalu FunkyMEM vode na stranice drugih web-stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke In Optimum sistem d.o.o., te ona nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

Poslovni odnos (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala FunkyMEM isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Tvrtka In Optimum sistem d.o.o. nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Sadržaj dobiven od korisnika i posjetitelja portala

In Optimum sistem d.o.o. nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji portala FunkyMEM, iako zadržava pravo da tijekom korištenja usluga portala FunkyMEM koristi neke od tih sadržaja u promotivne svrhe usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima portala.

Promjene usluga i sadržaja portala

In Optimum sistem d.o.o. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu FunkyMEM bez obaveze prethodne najave. In Optimum sistem d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja usluga portala

In Optimum sistem d.o.o. zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i/ili obrazloženja.

In Optimum sistem d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Modificiranje i promjene pravila

FunkyMEM zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama FunkyMEM može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na FunkyMEM portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Uvjeti kupnje i prodaje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice funkymem.com mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je In Optimum sistem d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Naručene proizvode ili proizvod kupac može platiti:

  • online putem koristeći kreditne kartice. Online plaćanje putem kreditnih kartica i autorizacija odvija se online u stvarnom vremenu. Online plaćanje je u potpunosti sigurno i zaštićeno.
  • gotovinom (pouzećem)

Isporuka

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Ako kupac umjesto dostave izabere opciju downloada proizvoda, prodavatelj se obvezuje poslati obavijest isključivo u obliku elektronske pošte kupcu na kojoj će se nalaziti linkovi za download i upute. Nakon primitka elektronske pošte (obavijesti o downloadu) kupac može odmah pristupiti downloadu proizvoda.

Reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.funkymem.com. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti audio zapisa koji su pohranjeni na prijenosniku zvuka prodavatelj preuzima potpunu odgovornost. U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana. Nakon što reklamira tehničku neispravnost kupac je dužan poštom, uz dostavnicu, vratiti tehnički neispravan prijenosnik zvuka nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Ako kupac odabere opciju downloada proizvoda te kupac ne bude u mogućnosti obaviti download zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru prodavatelja, prodavatelj se obvezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnosti za download za što kupac ne snosi nikakve troškove.

U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti download koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru prodavatelja, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavatelja koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji.

U slučaju da kupac ne može downloadati proizvod, a tehnički problemi nisu vezani za prodavatelja, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost i nije dužan kupcu omogućiti download ili isporuku robe bez naknade.

Kupac je u roku od 5 (pet) dana dužan downloadati proizvod, nakon toga više neće moći, bez obzira što je izvršio uplatu, downloadati proizvod. U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve reklamacije.

Zaštita autorskih prava

Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana. Izdavač i nakladnik je In Optimum sistem d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristiti za radio difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

Općenito

In Optimum sistem d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.funkymem.com stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Usluge koje Vam pruža funkymem.com internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. In Optimum sistem d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam In Optimum sistem d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, In Optimum sistem d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.funkymem.com odgovarati vašim potrebama. In Optimum sistem d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mailprodaja@funkymem.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke.Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Izjava o sigurnosti, zaštiti i prikupljanju podataka

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu (http://www.ouroboros.hr), koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Tvrtka In Optimum sistem d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; tvrtka In Optimum d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo imeukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke In Optimum d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Informacije o poslovnom subjektu

Puni naziv: In Optimum sistem d.o.o. za razvoj osobnih i sistemskih potencijala.
Skraćeni naziv: In Optimum sistem d.o.o.
Adresa: Jukićeva 14, Zagreb (grad Zagreb)
Trgovački sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080544551
OIB:16615372029
Iznos kapitala: 20.000,00 kn, uplaćen u cjelosti
Osnivač i član uprave: Domagoj Matijević
Banka: PBZ d.d., Račkog 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska, poslovni račun
IBAN: HR9223400091110217699