Zona
Fotolia 71318586 xs

VELIKA TAJNA VODE

Tajna vode je otkrivena.Memorija vode pamti sve utjecaje. Znanstvenici su dokazali da svaka stanica memorije vode ima 440 000 informacijskih panela, od kojih je svaki odgovoran za svoju vrstu interakcije s okolinom.Pogledajte odličan ruski dokumentarac.

Naša Zemlja je drugačija od ostalih planeta. Ona je živa. A sada znamo i zašto-ona ima vodu. Ako drastično smanjite njenu količinu ili promijenite bar jednu od njenih nevjerojatnih osobina, život na Zemlji će nestati. Kad su znanstvenici postavili hipotezu o postojanju memorije u vodi, pred čovječanstvom se otvorila nevjerojatna perspektiva. Memorija vode pamti bilo kakav utjecaj. Znanstvenici su snimili sa instrumentima da svaka ćelija memorije vode ima 440 000 informacijskih panela, od kojih je svaki odgovoran za svoju vrstu interakcije sa okolinom. Uz pomoć vode se već uspješno liječi, predviđaju potresi i druge prirodne nepogode. Ali, nevjerojatna svojstva vode se ne završavaju sa tim. . Ovi jedinstveni podaci su omogućili stvaraocima filma da postave jednu danas senzacionalnu hipotezu koja glasi - zakon univerzuma je zabilježen u vodi!Memorija vode pamti sve utjecaje. Znanstvenici su dokazali da svaka stanica memorije vode ima 440 000 informacijskih panela, od kojih je svaki odgovoran za svoju vrstu interakcije s okolinom. Jedan od pionira u istraživanju svojstava vode, dr. Masaru Emoto mikroskopski promatrajući kristalnu strukturu smrznute vode primijetio je da se voda iz grada i iz prirode razlikuje, da prirodna voda ima ljepšu i skladniju kristalnu strukturu. Također, primijetio je da kada se voda izloži agresivnim zvukovima, kristali vode gube skladnu geometrijsku strukturu, dok uz opuštajuću ili klasičnu glazbu zauzimaju simetričan položaj.

Svakako vam predlažemo da pogledate odličan ruski dokumentarni film (film ima prijevod) u kojemu ćete naučiti sve o nevjerojatnim svojstvima vode i fascinantnim mogućnostima njezine primjene.

Arhiva