Zona
Depositphotos 317996484 s 2019

PRIRODNI ZAKON - ŽIVOTNI KOD

Pogledajte video. Prirodni zakon proizlazi iz božanske prirode čovjeka. Oni koji ga ne poznaju i nisu usklađeni s njime ne mogu ostvartiti mudrost, vitalnost, obilje i ljepotu življenja.Ovo je iznimno bitna tema.

Prirodni zakon proizlazi iz božanske prirode čovjeka te se odnosi na racionalne, biološke i spiritualne aspekte od kojih smo satkani kao biće. Prirodni zakon manifestacija je prirodnih sila koje deriviraju iz univerzalnih te uređuju sve pojavnosti u našem svijetu kako bi održale i razvijale život i ravnotežu koja je nužna za njegovo održavanje. 

Ako čovjek ne poznaje i nije usklađen s ovim zakonom, ne može ostvariti, bez obzira koliko želi, ono čemu teži: RED U ŽIVOTU, MUDROST, VITALNOST, LJUBAV, MIR, RAVNOTEŽU, OBILJE, SKLAD I LJEPOTA ŽIVLJENJA.

Pogledajte video i saznajte više:


Ako želite naučiti više o prirodnom zakonu te kako se uskladiti s njime, pozivamo vas na

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE, koji će se održati 24. 11. 2020. (utorak) u 19 h. 

Predavati će vam osnivač Tranceframing škole i učitelj Domagoj Matijević

PREDBILJEŽITI SE MOŽETE ISKLJUČIVO ONLINE PUTEM:

Ispunite dolje navedeno, napravite copy paste i pošaljite na e mail tranceframing@gmail.com

Nakon nekoliko dana (najduže 5 dana), dobiti ćete e mail s pristupnim linkom i lozinkom kako bi mogli prisustvovati predavanju.

PREDBILJEŽBE TRAJU DO 20.11.2020. (petak).

Molimo vas da ispunite dolje navedeno, napravite copy paste te pošaljete na tranceframing@gmail.com

PREDMET: TRANCEFRAMING BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE

IME I PREZIME:

GRAD – MJESTO:

DRŽAVA:

VAŠA E MAIL ADRESA:

Napomena: molimo vas da ispunite sve tražene rubrike kako bi vam poslali e mail s pristupnim podacima.


IZJAVA O POVJERLJIVOSTI

Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka, osobito osobnih podataka Korisnika s kojima se u svom redovitom poslovanju susreće, koristi ili prikuplja tvrtka In Optimum Sistem d.o.o., prilikom komunikacije s Korisnicima putem internet stranice www.funkymem.com. Kao pružatelj usluga internetske stranice www.funkymem.com , In Optimum Sistem d.o.o. pridržava se svih zakonskih propisa s ciljem zaštite osobnih podataka Korisnika, posebice Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka od 27. travnja 2018. (NN 42/2018) te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, poznatom pod nazivom GDPR uredba.

Arhiva