Zona
Fotolia 78458073 xs

PENIS GONG

Upoznajte sustav vježbi koji se odnose na kultivaciju penisa te na povećanje produkcije hormona. Majstori ove tehnike mogu izvoditi i vrlo neobične stvari pa tako svojim penisom mogu vući aute, podignuti teške predmete, lomiti komade leda, pa čak i razbiti kokos.

"Čelični penis" je ekstremni oblik qi gonga. Jedan od najvećih majstora i eksperata ove neobične tehnike je majstor Tu Jing Sheng iz Taiwana koji ovu neobičnu tehniku prakticira već 28 godina.

Svaki se organ u tijelu, pa tako i penis može trenirati, iako u borilačkim vještinama to nije običaj, čak to mnogi smatraju vrlo smiješnim.

Majstor Tu je rođen u obitelji koja se intenzivno bavila borilačkim vještinama, diplomirao je na prestižnom tajvanskom Teachers Physical College te je, također, postao majstorom tradicionalne kineske medicine.

Naporno radeći i učeći oformio je svoj sustav qi gong kung fua pod nazivom Jiu Yang Shen Gong, koji sada okuplja više od 60000 praktikanata širom svijeta. Jiu Yang Shen Gong bismo mogli nazvati i Penis Gong.

PENIS GONG

Penis Gong se bazira na kombinaciji taoističkih i shaolinskih vježbovnih sustava, a objašnjeno riječima znanosti to bi značilo da se vježbe odnose na kultivaciju penisa te na povećanje produkcije hormona.

Iako se ovakav vid treninga penisa rijetko viđa, u mnogim hramovima borilačkih vještina slični treninzi su se provodili iza zatvorenih vrata.

Jedan od razloga je konzervativnost Kineza, a drugi je da qi gong reproduktivnih organa daje iznimnu moć te je provođen tajno, kao privilegija nekolicine koji su tu moć željeli zadržati za sebe.

Također, majstor Tu je razvio inačicu Jiu Yang Shen Gonga i za žene pa je sve veći broj žena koje tu tehniku prakticiraju.

TRENING

Majstor Tu govori da ovu tehniku mogu prakticirati praktikanti koji imaju iskustvo qi gonga, tj. određeni nivo chija. Redovitom vježbom od cca. pola sata do sat dnevno rezultati su vrlo brzo vidljivi, a nakon dva mjeseca redovitog vježbanja postiže se vrlo moćno stanje.

Moćno stanje se demonstrira i različitim eksperimentima. Jedan od njih je i eksperiment u kojem bi cca. 25 njegovih studenata pokušalo svojim penisima pokrenuti avion težak 18000 kilograma.

Osim tajnog treninga majstor Tu daje općenite savjete Penis QiGonga:

1. Pazite što jedete

2. Kad se probudite, nemojte urinirati već vježbajte dok se dobro ne uznojite

3. Za ovu tehnku morate imati učitelja koji će biti uz vas, u protivnom možete se ozlijediti.

Majstor Tu je na ovu temu izdao knjigu i video kazetu, ali je ona trenutno dostupna isključivo na kineskom jeziku.

DOBROBITI

Praktikantima ova tehnika daje mnoge dobrobiti: povećava vitalnost i imunitet, daje dugovječnost i povoljno djeluje na fizičko zdravlje te je, također, vrlo korisna za unutarnje organe kao i rad hormona.

Vežbanje daje i posebne psihičke i fizičke moći. Muškarcima ova vježba jača i povećava obujam i veličinu penisa. Naravno, ova vježba utječe na nevjerojatno poboljšanje seksualne moći i seksualnog života općenito.

Majstori ove tehnike mogu izvoditi i vrlo neobične stvari pa tako svojim penisom mogu vući aute, podignuti teške predmete, lomiti komade leda, pa čak i razbiti kokos.

Arhiva