Zona
Dreamstime m 223376574

OTPUŠTAONICA - ONLINE RADIONICA UŽIVO

 Naučite jednostavne i učinkovite načine kako disanjem i fokusom ostati prisutni, utjecati na svoja emotivna stanja te propustiti sustavno akumulirani stres i napetost. Saznajte više

Kako bi mogli biti stabilni i živjeti iz svog maksimalnog potencijala, važno je da naučimo ispravno disati, biti prisutni u trenutku i tako utjecati na svoja emotivna stanja.

Vrijeme u kojem živimo traži od nas da ovladamo sobom, svojim obrascima i da budemo fleksibilni i stabilni kako bi bili otporni.

Kada nismo u takvom stanju, alarmi stižu na razne načine: kroz lošu koncentraciju, nezadovoljstvo, anksioznost, panične napade, mišićnu tenziju, nesanicu, razne probleme na fizičkoj razini, glavobolju i slično. Iako često ovakva stanja prihvaćamo kao „normalna“ i uobičajena, naša originalna priroda je zapravo ravnoteža.

Ove radionice namijenjene su svima koji žele naučiti jednostavne načine kako disanjem i fokusom ostati prisutni, utjecati na svoja emotivna stanja te propustiti sustavno akumulirani stres i napetost. Zauzvrat dobivamo protočnije tijelo koje je puno otpornije na vanjske stresore, pa samim time i zdravije.

Radionica se sastoji od 4 termina, od kojih svaki u trajanju od 1,5 h.

RADIONICE SE ODRŽAVAJU ONLINE UŽIVO PUTEM ZOOM APLIKACIJE

Prvi ciklus radionica dati će vam mogućnost da se u one line grupnoj atmosferi naučite raznim tehnikama koje će vam pomoći u svakodnevnom zahtijevnim životnim situacijama. Svaki od 4 se sastoji od predavačkog dijela, praktične vježbe te feedbacka i prostora za sva vaša pitanja.

Nakon prvog ciklusa, imati ćete mogućnost nastaviti sa drugim ciklusom Otpuštaonice koja je već u pripremi, i tako još produbiti svoja znanja i vještine.

Želite li postati stabilni, prisutni u trenutku s dovoljno energije, Otpuštaonica vas poziva!

Benefiti otpuštaonice:

~ fizička i psihička opuštenost i veća stabilnost

~ veća prisutnost i stupanj svjesnosti

~ lakši razvoj potencijala i bolje resursno stanje

~ razgradnja stresa i dovođenje organizma u ravnotežu

~ optimalnije energetsko stanje

Sve naučene tehnike moguće je poslije koristiti samostalno.

Radionice će se održavati utorkom od 19 do 20.30 h u razdoblju od 02.11.2021 do 23.11.2021. (2.11.2021, 9.11.2021, 16.11.2021, 23.11.2021)

Radionice vodi Kristina Smolić Lerš, osobni trener

Prijavite se putem  e maila  kristinaslers@gmail.com

Cijena za 4 radionice je 599 kn.

 Prije svake radionice svi prijavljeni sudionici dobivaju pristupni zoom link na  e mail.

Arhiva