Zona
Dreamstime m 90964309

KAKO PRONAĆI KLJUČ VLASTITOG ŽIVOTA

Da bi čovjek promijenio stvari u životu i pronašao jedinstveni ključ života, nužno je ući u proces transformacije. Naučite više.

Svatko od vas ima ključ vlastitog života koji se nalazi u vašoj nutrini. U Tranceframing školi možete naučiti kako ga pronaći. 

OVIM PUTEM NAJAVLJUJEMO "MIND BLOWING" ONLINE PREDAVANJE UŽIVO. PRATITE FUNKY MEM. TO PREDAVANJE BITI ĆE BESPLATNO.


Da bi se čovjek razvio i promijenio stvari u svojem životu, nužno je ući u proces transformacije. Bitno je spoznati da je kvaliteta i okolnosti u vašem životu određena vašim akcijama. Ako spoznate da je stanje vašeg uma rezultat onoga što ste radili prije, tada ste pronašli ključ vlastitog života. Nije dobro kriviti se zbog prošlosti, već je bitno da budete pošteni prema sebi kako bi percipirali život objektivno. S time se rađa nova svijest koja je potrebna kako bi se pokrenuli prema naprijed. Da bi se to ostvarilo potrebno je svoje akcije uskladiti s Prirodnim zakonom. To je jedini način da budete u harmoniji s božanskim. 

Svaki čovjek dio je puno veće cjeline i jako je važno održavati jedinstvo s cjelinom. Ako se netko i dalje opire te djeluje protivno Prirodnom zakonu, posljedica je stagnacija i patnja. Da bi čovjek nadvladao svoje karmičke tendencije mora spoznati svoju beskrajnu božansku prirodu. Mnogi ljudi to ne mogu razumjeti, a kamoli prihvatiti. 

Način na koji možemo spiritualno evoluirati je učenje o sebi i spiritualni razvoj. To je ozbiljan rad koji vrijedi u svakom svojem segmentu. 

Taj rad zahtijeva involviranost od 0-24; 24/7. Proces transformacije postavlja čovjeka na njegov vlastiti put i tada on počinje razumijevati svoje životno putovanje i primjećivati mnoge znakove koji u tom procesu postaju vidljivi. 

Arhiva