Zona
Piramida visoko

BOSANSKE PIRAMIDE

Piramide isijavaju iznimno jaku energiju koja je zaintrigirala niz stručnjaka koji su to i potvrdila. Svakako vam preporučujemo da posjetite ovo fascinantno područje koje ima iznimno energetsko zračenje.

Nedaleko bosanskog gradića Visoko, nalazi se čudesno arheološko nalazište nekoliko piramida. Najveća od njih je Piramida Sunca prva je takva u Europi, a uz nju nalaze se i Piramida Mjeseca te Piramida Bosanskog Zmaja.

Piramide isijavaju iznimno jaku energiju koja je zaintrigirala niz stručnjaka koji su to i potvrdila. Svakako vam preporučujemo da posjetite ovo fascinantno područje koje ima iznimno energetsko zračenje. Više o bosanskim piramidama možete saznati na službenim stranicama arheološkog parka http://www.piramidasunca.ba.

Svakako preporučujemo da upravo sada pogledate izlaganje Semira Osmanagića, istraživača koji je otkrio drevni piramidalni kompleks u Visokom. Iako je na meti mnogih kritičara, svojim radom i istraživanjima uspio je okupiti i niz drugih znanstvenika koji sve ozbiljnije istražuju i potvrđuju ovaj arheološki fenomen.

Arhiva