Zona
Depositphotos 143011113 s 2019

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO – ŽIVOTNI KOD, UPOZNAJTE PRIRODNI ZAKON

Poklanjamo vam online predavanje uživo. Kada upoznate i uskladite se s prirodnim zakonom, aktivira se vaš izvorni životni kod. Tada vaš život postaje…pogledajte video i saznajte sve o predavanju.

UPOZNAJTE PRIRODNI ZAKON I SVOJ IZVORNI ŽIVOTNI KOD

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO

POZIVNICA

Pogledajte video i saznajte više:


Ako bilo tko želi u svojem životu iskušavati: MIR, MUDROST, LJUBAV, RAVNOTEŽU, OBILJE, VITALNOST I LJEPOTU, mora poznavati i uskladiti se s prirodnim zakonom. Usklađivanjem s njim aktivira se vaš izvorni životni kod. Da bi se to dogodilo nužno je podesiti svoj um, svoje psihoenergetsko polje kako bi ostvarili rezonanciju s prirodnim zakonom. Postoje drevna i ne tako dostupna znanja i provjerene metodologije i tehnike kako to ostvariti. Samo mali broj škola i sustava to znanje posjeduje, Tranceframing škola je jedna od njih.

OVO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO MOŽE BITI PREKRETNICA U VAŠEM ŽIVOTU. AKO DOISTA ŽELITE ISKUSITI SVOJU IZVORNOST I LJEPOTU ŽIVOTA, ONDA JE OVO PREDAVANJE ODLIČAN IZBOR ZA VAS

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO – ŽIVOTNI KOD, UPOZNAJTE PRIRODNI ZAKON

Datum održavanja: 24. 11. 2020. (utorak) u 19 h.

Predavanje će se održati putem ZOOM aplikacije.

Predavač: Domagoj Matijević, osnivač Tranceframing škole, učitelj

ZA PREDAVANJE JE POTREBNO PREDBILJEŽITI SE

PREDBILJEŽBE TRAJU DO 23.11.2020. (ponedjeljak)  (predlažemo da se predbilježite što prije, interes je velik)

Predbilježiti se možete isključivo online putem. Sve što trebate je napraviti copy paste dolje navedenog obrasca traženih podataka u svoj e mail te ih ispuniti i poslati ga na e mail: tranceframing@gmail.com

PREDMET: TRANCEFRAMING BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE 

IME I PREZIME:

GRAD – MJESTO:

DRŽAVA:

VAŠA E MAIL ADRESA:

Ispunjene podatke pošaljite na tranceframing@gmail.com

Napomena: molimo vas da ispunite sve tražene rubrike kako bi vam poslali e mail s pristupnim podacima. Nakon što pošaljete e mail dobiti ćete potvrdu o predbilježbi. Nakon nekoliko dana (najduže 5 dana), dobiti ćete e mail s pristupnim linkom i lozinkom kako bi mogli prisustvovati predavanju.


IZJAVA O POVJERLJIVOSTI

Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka, osobito osobnih podataka Korisnika s kojima se u svom redovitom poslovanju susreće, koristi ili prikuplja tvrtka In Optimum Sistem d.o.o., prilikom komunikacije s Korisnicima putem internet stranice www.funkymem.com. Kao pružatelj usluga internetske stranice www.funkymem.com. , In Optimum Sistem d.o.o. pridržava se svih zakonskih propisa s ciljem zaštite osobnih podataka Korisnika, posebice Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka od 27. travnja 2018. (NN 42/2018) te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, poznatom pod nazivom GDPR uredba.


Arhiva