Preporuka

Psihopatske vrijednosti drustva

PSIHOPATSKE VRIJEDNOSTI DRUŠTVA

Zamjena suosjećajnih vrijednosti s psihopatskim evidentna je u direktorskim plaćama koje nemilosrdno rastu, a plaće radnika se smanjuju. Opadanje kvalitete života i zajednica posljedica je neumoljive korupcije vlasti.

Solipsizam

KONCEPT NAJVEĆE LAŽI

Solipsizam je najopasnija ideologija koja postoji i to je najveća laž ikad izrečena. Ovaj virus uma je toliko rasprostranjen i opasan da je zarazio svijest mnogih ljudi. To je primarna obmana koja predstavlja jednu od glavnih strategija manipulacije i programiranja ljudskog uma. Naučite više.

Isplati li se uopce skolovati

ISPLATI LI SE UOPĆE ŠKOLOVATI

U idealnom društvenom uređenju, mladi bi ljudi tijekom cijelog svojeg školovanja trebali primati jednu osnovnu poruku - da se ispati školovati, učiti i stjecati nova znanja. Kakva je situacija u Hrvatskoj, saznajte više.

Fotolia 158264425 xs

VAŠ UNUTARNJI OSMIJEH

Darujemo vam audio vježbu koja ima potencijal aktivirati i uvećati osmijeh i vedrinu koja izvire iz vaše nutrine stvarajući prekrasno stanje postojanja u kojemu ste opušteni, ispunjeni energijom i možete iskusiti svoju originalnu prirodu.

Fotolia 129964489 xs

SPOZNATI SEBE

Ako ne možemo prihvatiti odgovornost za svoju patnju , tada ne možemo niti imati moć da je zaustavimo i transformiramo. Nemojte sami sebi stajati na putu samospoznaje. Saznajte više.

Fotolia 126610920 xs

PRAKSA ODBACIVANJA

Budući da tijekom života izgradimo jako puno umnih konstrukcija, baza svakog kvalitetnog sustava znanja je upravo praksa odbacivanja. Sve to zahtijeva predan, kontinuiran i kvalitetan rad na upoznavanju sebe i svog uma.