Preporuka

%c5%bdivotna%20energija%20 %20put%20do%20sre%c4%86e%20i%20zadovoljstva

PUT DO SREĆE I ZADOVOLJSTVA

Svatko želi biti sretan, iskušavati ugodu i ljepotu življenja.Poklanjamo vam predavanje koje vam donosi mogućnost da započnete životnu transformaciju koja vas usmjerava prema onome što je vaše pravo kao ljudskog i duhovnog bića, a to je iskušavati život u njegovoj punini i ljepoti.

Fotolia 118997373 xs

BITI U PRAVU

Opsesivna potreba da se "bude u pravu" je iracionalna, ali, nažalost, vrlo uobičajena.Kada inzistiramo da smo 'u pravu', zatvaramo svoj um i potencijale. Naučite više.

Fotolia 173667793 xs

SVEPRISUTNOST EMOCIJA

Emocije su pokretači naše svijesti, no ne treba poklanjati bezuvjetnu pažnju, već im je poželjno pristupati oprezno, s odmakom koliko je moguće i ovisno o situaciji.Emocije su iznimno važne, naučite više.

Psihopatske vrijednosti drustva

PSIHOPATSKE VRIJEDNOSTI DRUŠTVA

Zamjena suosjećajnih vrijednosti s psihopatskim evidentna je u direktorskim plaćama koje nemilosrdno rastu, a plaće radnika se smanjuju. Opadanje kvalitete života i zajednica posljedica je neumoljive korupcije vlasti.

Fotolia 52629716 xs

"ILUZIJA UČESTALOSTI" - JESTE LI PRAZNOVJERNI

Bît je ovog teksta demistificirati pojavu ponavljanja i podudarnosti te ih predstaviti kao jednu moćnu i zanimljivu igru ljudskoga uma kako se ne bismo izgubili u šumi samodijagnosticiranih objašnjenja. Naučite više.

Ovisnost o opstanku

OVISNOST O OPSTANKU

Većina ljudi nema istinsku slobodu kojom bi podržali svoje postojanje , izvan društvenih konstrukata kontrole. Svatko treba raditi da bi opstao. Ako se pobrinemo za zadovoljenje stvarnih potreba, neće nas se moći tako lagano kontrolirati, niti kao radnu snagu, a ni općenito.