Preporuka

Solipsizam

KONCEPT NAJVEĆE LAŽI

Solipsizam je najopasnija ideologija koja postoji i to je najveća laž ikad izrečena. Ovaj virus uma je toliko rasprostranjen i opasan da je zarazio svijest mnogih ljudi. To je primarna obmana koja predstavlja jednu od glavnih strategija manipulacije i programiranja ljudskog uma. Naučite više.

Dreamstime m 92761152

"NEBESKI IMPULS" - VAŠA UNUTARNJA MOĆ

Poklanjamo vam predavanje. Samo oni koji razviju "nebeski impuls" sposobni su biti jedno s beskrajnom univerzalnom inteligencijom.Tada nam ta inteligencija pomaže da stvorimo novo ja, embrio mudrosti te dugog i kvalitetnog života.

Depositphotos 50124007 l 2015

"HARA" - CENTAR MOĆI KOJI POSJEDUJE SVAKI ČOVJEK

Ovaj psihoenergetski centar je izvor moći, vitalnosti i mudrosti. Iako ga posjeduju svi, većina nije svjesna njegovog postojanja, a kamoli kako raditi s njim. Otkrivanje i aktivacija hare mijenja sve u vašem životu. Saznajte više.

Depositphotos 3105760 l 2015

IZLAZ IZ PATNJE

Kada otpuštamo ono s čime smo se poistovjetili, bojimo se pustiti tom procesu. No, tek tada stvaran život počinje. Pročitajte ovaj tekst i naučite više.

Depositphotos 28392627 s 2019

TAJNA ŽIVOTNE TRANSFORMACIJE

Pogledajte video. Nemoguće je ostvariti bilo kakvu promjenu prema boljem i kvalitetnijem životu dok ne osvijestite točku iz koje postojite te ne počnete raditi na toj razini. Ovo je jako bitna lekcija.